lunes, 2 de marzo de 2009

PRESUMPCIÓ D'INOCÈNCIA.

PRESUMPCIÓ D’INOCÈNCIA


Uns mesos avant de les darreres eleccions estatals, vaig tindre una conversa amb una de les millors amigues meves. És presentava a regidora pel PSOE en un poble del País, li vaig preguntar el perquè havia prendre aquella decisió, en va contestar entre altres coses que li apetia servir al seu poble i anava a treballar durant una legislatura pel seu poble.., varem parlar durant llarga estona, més que tot el diàleg va ser al voltant de allò que és diu “traure profit de ...” En conclusió, prendre part en política és fer un servei al poble aplicant als ciutadans els conceptes de llibertat que existeixen en tota societat democràtica i no a soles cal ser honrats, cal renunciar a privilegis que sols pot tenir el ciutadà d’a peu. És dir, per exemple, tu no li pots dir deshonrat a ningú, tanmateix a tu si que et podran dir de tot, i per què? Perquè tu eres el què t’has compromès aplicar aquesta llibertat.
Miri Senyor Camps, en democràcia l’únic presumpte innocent és el ciutadà. Aquell que forma part del Poder Legislatiu i Executiu, és ell el que deu d’aplicar aquest dret, i solament aplicar a, no aplicar-se’n. A més, a més, ell no deu d’ésser presumpte innocent, deu de ser innocent! El Poder Judicial, el jutge en particular ja li aplicarà aquest dret quan estigui al davant. Es a dir el poble elegeix als seus representants per a que apliquin independentment els drets democràtics, i els jutges deuen de jutjar el mode en que els polítics ho fan.

Seguir Leyendo...



I està clar que manipular no és presumpció d’innocència, perquè?: senyor Camps les informacions les quals son motiu d’aquesta reflexió, les he tingut que traure de la Ret (Internet), fins que no he tingut ocasió de veure un servei de vídeo molt popular en internet pensava que en les Corts, els diputats de l’oposició solament tenien 10 segons per a parlar, en Canal Nou hi ha més segons “d’auto bombo” que de diàleg, això, sr. Camps és manipulació i així no cap presumpció d’innocència.
Se’n recorden de la llei de Dependència? Senyors si l’any passat manipular fins al “silenci administratiu” (llei de Procediment Administratiu) tragueren una norma per la que vostès podien estar mesos i mesos sense solucionar ningú expedient.
Volen parlar dels expedients dels fossars comuns ? O volen dir als ciutadans quants professors de xinès hi ha al PV?
Demidovich

No hay comentarios:

Publicar un comentario